Proizvodnja auspuha

MAGNUM – kvalitetni auspusi po povoljnoj ceni

Magnum auspusi

Svi MAGNUM auspusi su izrađeni od aluminiziranog čelika DX53D AS120. Za nekog je to samo auspuh ali mi u MAGNUMU ove bitne delove automobila izrađujemo sa velikom pažnjom. Konstantan razvoj procesa proizvodnje uz posvećenost detaljima i korišćenje atestiranih materijala omogućava nam da našim kupcima ponudimo kvalitetan proizvod. Za kvalitet naših proizvoda dajemo pisanu garanciju a na sve naše proizvode sa ponosom utiskujemo naš logotip.

U našoj paleti proizvoda imamo preko 900 modela tipskih i oko 600 modela univerzalnih auspuha.

Naši kupci, auto i auspuh servisi, prodavnice i veleprodaje  rezervinh delova, kod nas mogu nabaviti auspuhe za sve zastupljene marke i tipove automobila (Zastava, Fiat, Opel, VW, Golf, Mercedes, Ford, Audi, BMW, Citroen , Peugeot, Renault, Volvo, Škoda, Dačia, Alfa Romeo, Iveco, Hundai, Daewoo, Toyota, Mazda, Lada itd). Pošto nismo u mogućnosti da sve delove izduvnog sistema izrađujemo sami, deo naše ponude (katalizatori, DPF filteri, fleksibilne cevi, dihtunzi, šelne, paste, nosači i sl.) dopunjujemo proizvodima naših partnera.

Kvalitet

Kada sam odlučivao o proširenju delatnosti jedan od najvažnijih kriterijuma bio je da započnemo posao u kom ćemo moći ispoljiti svu našu kreativnost, entuzijazam i želju za stvaranjem, da se bavimo poslom u kome su bitni faktori energija, profesionalizam, inovacija. Jednostavno želeo sam posao koji će na duži period zaokupiti moju pažnju i koji će biti dovoljno izazovan. Tada sam shvatio da to nije posao na kratke staze tj. radis 1-2 godine pa opet ideš na nešto drugo. Ovo je posao gde treba konstantni razvoj i usavršavanje – napredovanje iz dana u dan.

Shvatio sam još nešto – na celom svetu ne postoji ni jedna uspešna kompanija koja se bavi proizvodnjom bilo čega, a da je postala tako uspešna i opstala dug period zahvaljujući tome što je plasirala nekvalitetne proizvode. Sve uspešne kompanije imaju kvalitetan proizvod. Ja vidim nas kao malu ali vrlo uspešnu kompaniju koja se razvija zadovoljavajućom brzinom, planiram i da se nastavi i ubrza naš rast, a to ćemo i ostvariti kvalitetom naših proizvoda i usluga.

Imajući ovo gore navedeno u vidu, naše proizvode izrađujemo sa posebnom pažnjom koristeći najsavremenije mašine i kvalitetne repromaterijale i tako obezbeđujemo kvalitet proizvoda. Znamo da ne vredi mnogo ako je proizvod visokog kvaliteta ali i previsoke cene, te mi da bi smo obezbedili povoljnu cenu naših proizvoda sve repromaterijale nabavljamo iz ”prve ruke“ tj. direktno od proizvođača. U proizvodnji izduvnih sistema – auspuha koristimo isključivo aluminizirane limove i cevi (čelični lim presvučen slojem aluminijuma – čime se postiže vrhunska otpornost na koroziju). Ovakvom organizacijom poslovanja došli smo do pozicije da našim kupcima možemo ponuditi kvalitetan auspuh po povoljnoj ceni.

Stojan Materić

Direktor

Zakažite pregled