Koristeći prednosti rada u sklopu proizvodnog pogona gde se nalazi oko 80 specijalizovanih mašina za izradu auspuha, naš tim iskusnih majstora može da dijagnostikuje i otkloni bilo koji kvar na izduvnom sistemu vašeg vozila.

USLUGE KOJE PRUŽAMO

Ugradnja gotovih tipskih auspuha

Sa preko 500 modela tipskih auspuha u našem magacinu koji pokrivaju većinu vozila sa domaćih puteva i uz dobru snabdevenost pratećim materijalom, naši majstori brzo rešavaju većinu problema na izduvnim sistemima.

Savijanje cevi

U našem proizvodnom pogonu savijamo cevi na nekoliko hidrauličnih mašina i posedujemo alate za savijanje sledećih prečnika okruglih cev: OD 25, 32, 38, 40, 45, 50, 55 i 60mm a u pripremi su alati za prečnike 65 i 76mm. Za izradu izduvnih sistema koristimo isključivo čelične cevi zaštićene slojem aluminijuma. Pored savijanje cevi za potrebe serijske proizvodnje auspuha i auspuh servisa bavimo se i uslužnim savijanjem cevi pa kao reference možemo navesti da smo savijali cevi za izduvne sisteme za razne poljoprivredne mašine, motocikle, za potebe proizvodjača sportske opreme, kotlove i sl.

Katalizator

Čišćenje, izbacivanje ili ubacivanje novog katalizatora izduvnih gasova. Ovaj bitan deo izduvnog sistema koji ne samo što ima ulogu da smanjuje nivo štetnosti izduvnih gasova, već je povezan i sa pravilnim radom motora. Savetujemo da ni u kom slučaju ne uklanjate sa vašeg automobila, a pogotovo ne pre konsultacije sa stručnim licem. Ne slušajte savete raznih „majstora“ i pre bilo kakvog uklanjanja katalizatora potržite naš savet. Ustanovili smo da u većini slučajeva nema potrebe za izbacivanjem ktalizatora već iza takvih saveta stoji neznanje ili prevara (takozvano „saće“ rešetkasta struktura iz unutrašnjosti katalizatora sadrži plemenite metale pa jedan originalni katalizator na crnom tržištu vredi i do 150 eura. Često je ova činjenica jedini motiv raznih „majstora“ kada vam savetuju uklanjanje katalizatora).

Pravljenje auspuha po uzorku

Ukoliko već serijski ne proizvodimo auspuh za vaš automobil onda radimo po uzorku sa vašeg automobila. Tom prilikom koristimo naše univerzalne auspuhe (preko 200 tipova u ponudi) odabirajući odgovarajući za vaš automobil, a pritom vodeći računa da zadovolji sve parametre kao originalni fabrički. Posle odabira prigušivača – univerzalnog auspuha savijamo cevi po uzoru na originalne.

Specijalni zahtevi

Ukoliko imate bilo koji problem sa izduvnim sistemom vaseg automobila slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da za vas pronadjemo najbolje rešenje. 8 godina rada na istraživanju, konstruisanju i proizvodnji auspuha kao i posedovanje ozbiljnog mašinskog parka može biti od koristi ukoliko imate sličan problem.

Auspusi za poljoprivredne mašine

Koristeći stečeno znanje i iskustvo u proizvodnji izduvnih sistema od skora smo u našu ponudu uveli i izradu auspuha po meri za trakore, kombajne i druge mašine. Ove auspuhe izradjuemo po donešenom uzorku a naše mušterije uglavnom su vlasnici traktora ili kombajna strane proizvodnje za koje ne mogu nabaviti originalni auspuh. Za izradu ovih auspuha koristimo takodje limove i cevi debljine 2 i 3mm takodje izradjene od čelika presvučenog aluminijumom.