Politika privatnosti

Vaša privatnost i bezbednost Vaših podataka o ličnosti su nam od izuzetne važnosti i o njima vodimo računa sa posebnom pažnjom i odgovornošću.

Ovom Politikom privatnosti želimo da Vas informišemo o prikupljanju, upotrebi i obradi Vaših ličnih podataka od strane OPTIMA stvgr Miletićeva 85, 23000 Zrenjanin MB: 61009680, PIB: 104239065 koja se nalazi u položaju rukovaoca Vaših podatka o ličnosti (u daljem tekstu „OPTIMA stvgr“, „nama“  ili „mi“ ).

O Kolačićima (Cookies)

Kolačići se koriste za povezivanje vašeg računara sa informacijama o vašoj online aktivnosti, pretraživanjima, preferencijama i kupovini proizvoda u okviru posete veb lokaciji. Neki primeri ovih podataka uključuju podešavanja vašeg naloga, stavke dodate u korpu, informacije o određenim korisnicima na dostupnim stranicama, tražene izraze ili unete adrese i prethodne posete na sajtu. 

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite

Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom

Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine.

Kako se brišu kolačići?

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača ili klikom na “Pomoć”.

Zaštita privatnosti podataka


Da bismo uspešno zakazali termin za pregled ili popravku vašeg vozila u našem servisu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail , telefon i podaci o vašem vozilu. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam zakažemo terimin, kao i da vas obavestimo o stanju vašeg automobila u toku i posle servisiranja.
Obavezujemo se da ćemo vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dali pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Obavezujemo se da nećemo prodati podatke koje posedujemo trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u OPTIMA stvgr su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.
Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.
Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o stranicama koje korisnici našeg sajta traže i posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije i sigurnije korišćenje.

Zakažite pregled