Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dobrodošli na sajt magnumauspuh.rs koji vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svoje veb prezentacije koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge magnumauspuh.rs. Korišćenjem bilo kog dela veb prezentacije, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog veb sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Magnumauspuh.rs može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. 

OSNOVNI PODACI O FIRMI

Pun naziv pravnog subjekta:  OPTIMA stvgr, Zrenjanin
Adresa: Miletićeva 85, Zrenjanin
PIB: 104239065
Matični broj: 61009680
Web adresa: www.magnumauspuh.rs
Kontakt telefon: 023/602 134
Kontakt e-mail: optima.zr@gmail.com

U daljem tekstu  „OPTIMA stvgr“ ili „magnumauspuh.rs“ ili „Mi“

Opšti uslovi korišćenja

Firma OPTIMA stvgr je vlasnik sajta (internet prezentacije) „magnumauspuh.rs“. Posetom ili korišćenjem usluga na našem sajtu „magnumauspuh.rs“ prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja se primenjuju. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune “Uslova korišćenja”, komponenti na softveru, informacijama ili drugom materijalu dostupnom na ovom sajtu. OPTIMA stvgr može vršiti izmene nad ovim materijalom, u bilo koje vreme, bez najave. OPTIMA stvgr se ne obavezuje da održava aktuelnost materijala.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno zakazali termin za pregled ili popravku vašeg vozila u našem servisu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam zakažemo terimin, kao i da vas obavestimo o stanju vašeg automobila u toku i posle servisiranja.
Obavezujemo se da ćemo vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dali pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Obavezujemo se da nećemo prodati podatke koje posedujemo trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u OPTIMA stvgr su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.
Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.
Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o stranicama koje korisnici našeg sajta traže i posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije i sigurnije korišćenje.

Odricanje od odgovornosti

Sav materijal, uključujući, ali ne ograničen na, tekst, fotografije, grafiku i cifre na sajtu može sadržati tehničke greške ili greške u kucanju ili druge vrste grešaka ili netačnosti. OPTIMA stvgr ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu takvu grešku ili netačnost. Materijal na sajtu magnumauspuh.rs služi kao informacija. OPTIMA stvgr ne daje nikakve garancije, ni direktne ni podrazumevane, uključujući, ali ne ograničeno na, garancije za tačnost, naslove, nepovređivanje autorskih prava ili podrazumevane garancije za profitabilnost ili prikladnost za određenu svrhu. (Smatra se da se slažete sa tim da ne držite OPTIMA stvgr odgovornim za posledice bilo kakvih aktivnosti koje biste mogli preduzeti na osnovu informacija na ovom sajtu.) Dalje, OPTIMA stvgr se eksplicitno odriče odgovonosti za garanciju tačnosti ili neprekidnosti informacija na ovom sajtu ili neprisustva virusa ili drugih štetnih

Autorska prava

OPTIMA stvgr ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Korisnicima sajta magnumsuspuh.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Zakazivanje servisa vozila

U koliko se odlučite da zakažete pregled vašeg vozila u našem servisu kliknite na dugme na kome piše „Zakažite pregled“. Time ste otvorili „prozor“ sa formularom čija je polja potrebno popuniti kako bi ste uspešno zakazali pregled vozila.

  • Polja formulara popunite sledećim podacima, Ime i prezime, Email adresa, broj telefona (preporučujemo mobilni) i kliknite na dugme „Sledeće“
  • Otvoriće vam se drugi deo formulara na kojem treba da popunite polja sa podacima o vašem vozlu – Marka vozila, Model vozila, Godina proizvodnje, Vrsta motora i Kubikaža motora. Kada popunite ova polja opet kliknite na dugme „Sledeće“.
  • Otvoriće vam se treći i poslednji deo formulara sa jednim praznim poljem „kratak opis“. U ovo polje treba da ukratko opišete simptome kvara na vašem automobilu. Kada popunite polje „kratak opis“ kliknite na dugme „Zakaži“
  • Sada bi trebalo da vam se prikaže poruka „Uspešno poslato. Uskoro ćemo Vas kontaktirati. Hvala“. Ovo je potvrda sa ste nam poslali Email sa vašim podacima i zahtevom za zakazivanje pregeda.
  • Kada nam stigne Email sa vašim zahtevom kolega zadužen za zakazivanje pregleda će vas kontaktirati i ogovoriti slobodan termin u servisu.

Zakažite pregled