KVALITET

Kada sam odlučivao o proširenju delatnosti jedan od najvažnijih kriterijuma bio je da započnemo posao u kom ćemo moći ispoljiti svu našu kreativnost, entuzijazam i želju za stvaranjem, da se bavimo poslom u kome su bitni faktori energija, profesionalizam, inovacija. Jednostavno želeo sam posao koji će na duži period zaokupiti moju pažnju i koji će biti dovoljno izazovan. Tada sam shvatio da to nije posao na kratke staze tj. radis 1-2 godine pa opet ideš na nešto drugo. Ovo je posao gde treba konstantni razvoj i usavršavanje – napredovanje iz dana u dan.

Shvatio sam još nešto – na celom svetu ne postoji ni jedna uspešna kompanija koja se bavi proizvodnjom bilo čega, a da je postala tako uspešna i opstala dug period zahvaljujući tome što je plasirala nekvalitetne proizvode. Sve uspešne kompanije imaju kvalitetan proizvod. Ja vidim nas kao malu ali vrlo uspešnu kompaniju koja se razvija zadovoljavajućom brzinom, planiram i da se nastavi i ubrza naš rast, a to ćemo i ostvariti kvalitetom naših proizvoda i usluga.

Imajući ovo gore navedeno u vidu, naše proizvode izrađujemo sa posebnom pažnjom koristeći najsavremenije mašine i kvalitetne repromaterijale i tako obezbeđujemo kvalitet proizvoda. Znam da ne vredi mnogo ako je proizvod visokog kvaliteta ali i previsoke cene, te mi da bi smo obezbedili povoljnu cenu naših proizvoda sve repromaterijale nabavljamo iz ”prve ruke“ tj. direktno od proizvođača. U proizvodnji izduvnih sistema – auspuha koristimo isključivo aluminizirane limove i cevi (čelični lim presvućen slojem aluminijuma – čime se postiže vrhunska otpornost na koroziju). Ovakvom organizacijom poslovanja došli smo do pozicije da našim kupcima možemo ponuditi kvalitet po povoljnoj ceni.

Stojan Materić

Direktor